29-04-08

Season 1; disc 5 & 6.

3 b
Disc 5:

17. The man with nine lives: De oude oplichter Chameleon (Fred Astair) overtuigt Starbuck ervan dat hij diens vader is, zodat deze hem beschermt tegen een stel wraakzuchtige Borellianen.

18. Murder on the Rising Star: Starbuck wordt beschuldigd van moord. Uiteindelijk komt men uit bij Karibdis, een verrader die samen met graaf Baltar en de Cylons samenspande tegen de mensheid.

19 & 20. Greetings from Earth: De Galactica pikt een slaapschip op, dat in de ruimte zweeft. Het schip is afkomstig van de planeet Paradeen, waar een oorlog woedt.

Disc 6:

21. Baltar's escape: Baltar ontsnapt uit het gevangenisschip door een shuttle met daarin Boomer en Sheba te kapen.

22. Experiment in Terra: De vreemde lichtobjecten keren weer terug naar de Galactica: ze teleporteren Apollo naar de planeet Terra, waar de president een vreselijk plan heeft uitgedacht.

23. Take the Celestra: Starbuck ontmoet zijn lang geleden verloren geliefde Aurora weer, die zich heeft aangesloten bij een groep muiters aan boord van de Celestra.

24. The Hand of God: Er wordt een radiosignaal ontvangen, dat wel eens van de Aarde af kon stammen. Adama besluit de achtervolgende Cylons aan te vallen.

1979

1a

15:47 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) | Tags: classic series box 1 |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.