29-04-08

Season 1; disc 3 & 4.

2
Disc 3:

9. The gun on Ice Planet Zero; part 2: Apollo, Starbuck en Boomer leiden het team naar de Cylonbasis. Hier ontmoeten ze ook de uitvinder van het wapen en het door hem gecreëerde kloon-volk.

10. The magnificent warriors: Nadat een groot deel van de voedselvoorraad door de Cylons werd vernietigd, moet Adama bij een oude vriendin voorraden zien los te krijgen.

11. The young lords: Starbuck stort neer op de planeet Atilla, waar hij een stel kinderen helpt in hun strijd tegen de Cylons, die hun vader gevangen houden.

12. The Living Legend; part 1: De Battlestar Galactica komt in contact met de verloren gewaande Battlestar Pegasus van oorlogsheld commandant Cain.

Disc 4:

13. The Living Legend; part 2: De twee Battlestars binden het gevecht aan met twee Cylon moederschepen, waarbij de Pegasus verloren gaat.

14. Fire in space: De commandobrug van de Battlestar Galactica wordt zwaar beschadigd door een zelfmoordaanval van de Cylons. Terwijl commandant Adama zwaar gewond is, moeten de overlevenden het schip zien te redden.

15 & 16. War of the Gods: Viper verkenningsteams verdwijnen en vreemde lichtgevende objecten omcirkelen de Galactica. Op een mysterieuze, roodgekleurde planeet hoopt men antwoorden te vinden. Ze ontdekken hier graaf Iblis, de enige overlevende van een catastrofale ramp.

1979

16:10 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) | Tags: classic series box 1 |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.